Nieuwe staf DSC A1

Datum:
23
-
12
-
2023

Vorige week donderdag heeft Max Augustinus kenbaar gemaakt te stoppen als trainer/coach van DSC A1. Met dit nieuws zijn wij opzoek gegaan naar een nieuwe staf. Joris Houweling en Charlie Kooiman maken samen met Jasper van Heumen de hernieuwde staf compleet.

Jasper is begin dit seizoen aangesteld als trainer/coach van de A1 en gaat met een positief gevoel het seizoen verder afronden. "Met Joris en Charlie krijg de staf een impuls aan ervaring! Ik kijk ernaar uit om met hun samen te werken.".

Joris Houweling is momenteel trainer en coördinator bij de D-jeugd en gaat daarnaast tijdelijk de A1 versterken. Joris (zijn stem) kun je kennen van de Fortuna livestream. Tevens heeft hij verschillende ploegen onder zijn hoede gehad buiten DSC. "Het is altijd een uitdaging om ergens tussentijds in te stappen, gelukkig hebben we de eerste punten al behaald! Het voornaamste doel is handhaving in combinatie met spelers te laten ontwikkelen en zo het plezier volledig terug te brengen.".

Charlie Kooiman is voor DSC een bekend gezicht. Samen met zijn broer Tjeerd is hij onlangs nog coach geweest van ons vlaggenschip, DSC 1. "Het kriebelt om met deze ploeg aan de slag te gaan, gezien de potentie die ik zie.".

Wij wensen Jasper, Joris en Charlie enorm veel plezier en succes toe.

Namens het bestuur en de coördinatoren,

Niels van Kemenade

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar