Korfbalmasterz

Het KNKV biedt al verenigingen de mogelijkheid om haar leden op te leiden en uiteindelijk zo jong mogelijk (vanaf 14 jaar) het spelregelbewijs te laten behalen. Dat kan via de website www.korfbalmasterz.nl, dit is een officiële KNKV-website. Op Korfbalmasterz.nl vind je alles wat je nodig hebt om op een leuke en handige manier je spelregels te oefenen, met behulp van veel foto's en filmpjes. Alle spelregels zijn omschreven in heldere taal en worden verduidelijkt met herkenbare voorbeelden. Zo weet je precies hoe je ze moet toepassen tijdens je wedstrijd én je begrijpt de beslissingen van de scheidsrechter beter.


Met ingang van het seizen 2020-2021 is het vanuit het KNKV verplicht dat alle leden van 14 jaar en ouder het spelregelbewijs in bezit hebben. Op de hierboven genoemde site kun je oefenen zo veel als je wilt. Denk je dat je klaar bent om de eindtoets voor het spelregelbewijs te maken, log dan (rechtsboven op de site) in met je e-mail adres en wachtwoord wat je ook voor de KNKV Wedstrijdzaken app gebruikt, waarna je het examen kunt maken.


Mocht je vragen hebben, stuur dan even een mailtje naar Henk Klaassen (h.klaassen@kvdsc.nl) dan kan hij je verder helpen.