Clubshop

Nog één klik en dan ga je naar de clubshop van DSC. Deze clubshop is het resultaat van een mooie samenwerking tussen DSC en onze partners Erima en Sport2000 Brabant Sports en biedt voor de leden van DSC en uiteraard de fans, een mooie kledinglijn en bijbehorende accessoires.  

Wil je iets kopen, maar twijfel je over de maat? Twijfel dan niet, maar maak een afspraak met iemand van de kledingcommissie om eerst te passen. Stuur hiervoor een e-mail naar kleding@kvdsc.nl of vraag op een trainings- of wedstrijddag naar iemand van deze commissie. Bij DSC zijn van de pakken bijna alle pasmaten aanwezig en van de shirts, rokjes en shorts alle pasmaten, zodat je kunt proberen of iets goed zit en wat je mooi vindt. Let op: omdat onze kleding bedrukt wordt met een DSC-logo of op verzoek met een naam of nummer, is dit niet meer te ruilen als je na levering toch niet tevreden bent. Bestellen en meteen online afrekenen doe je daarna zelf in onze clubshop.

Brabant Sports is de leverancier en zorgt voor de juiste verwerking van je bestelling. Deze zijn ook je aanspreekpunt als er iets niet goed gegaan is of je bent benieuwd wanneer iets geleverd wordt. Normaal gesproken hanteren we zo’n twee weken qua levertijd. De kledingcommissie stuurt je een bericht wanneer je bestelling bij DSC is, zodat je het op kan halen. Makkelijk toch?

Klik hier om naar onze clubshop te gaan.