Clubshop

Nog één klik en dan ga je naar een geheel vernieuwde clubshop van DSC. Deze clubshop is het resultaat van een mooie samenwerking tussen DSC en onze partners Erima en Sport2000 Brabant Sports en biedt voor de leden van DSC en uiteraard de fans, een nieuwe kledinglijn en bijbehorende accessoires.  

Wil je iets kopen, maar twijfel je over de maat? Twijfel dan niet, maar maak een afspraak met iemand van de kledingcommissie om eerst te passen. Bij DSC zijn van de pakken een aantal pasmaten aanwezig en van de shirts, rokjes en shorts alle pasmaten, zodat je kunt proberen of iets goed zit en wat je mooi vindt.
Omdat onze kleding bedrukt wordt met een DSC-logo of op verzoek met een naam of nummer, is dit niet meer te ruilen als je na levering toch niet tevreden bent. 

Passen kan alleen op afspraak of na overleg. Stuur daarvoor een e-mail naar kleding@kvdsc.nl. Bestellen en meteen online afrekenen doe je daarna zelf.

De bestellingen worden gecoördineerd door onze kledingcommissie en geleverd door Brabant Sports. Je krijgt een bericht wanneer je bestelling is geleverd bij DSC, zodat je het op kan halen. Makkelijk toch?  

We laten je niet langer in spanning. Klik hier om naar de clubshop te gaan.