Clubtenue

Leden van KV DSC bestellen DSC-kleding via onze webshop. De wedstrijdshirts worden aan het begin van het seizoen uitgereikt aan de teams. In de contributie zit een kleine bijdrage om dit te verwezenlijken. De shirts blijven wel eigendom van de club en de spelers krijgen deze dus in bruikleen.

Sport 2000 Brabant Sport uit Boxtel is kledingleverancier voor onze club. Op dit moment zitten we in een overgangsfase naar het merk Erima. Nieuwe wedstrijdshirts zijn in ontwikkeling en we hopen deze bij aanvang van de zaalcompetitie ’20-’21 te kunnen presenteren.

Wanneer je nieuwe korfbalkleding nodig hebt, kun je dit het beste eerst passen en daarna via de webshop bestellen. In ons clubhuis zijn alle pasmaten aanwezig van wedstrijd- en inschietshirts, rokjes en shorts. Ook pasmaten voor trainingspakken, sweaters of jacks zijn aanwezig. Hiervoor blijven we in ieder gevaldit jaar nog bij het merk Nike (let op, nog verkrijgbaar t/m 31-12-20).
Voor een pasafspraak kun je contact opnemen met Monique Ossel via webshop@kvdsc.nl. De DSC-sokken zijn ook gewoon te koop in de kantine, informeer hiervoor bij het barpersoneel.

Bestellen van kleding gaat via onze webshop, de betaling gaat via iDEAL. Normaal gesproken zijn de spullen binnen twee weken af te halen in het clubhuis van DSC. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de winkel van Sport 2000 BrabantSport eens te bezoeken in de Clarissenstraat 2A in Boxtel.

Nb. er is in de winkel geen DSC-kleding op voorraad.