Lid worden

Kom ook korfballen bij de gezelligste club van Brabant!

Wat leuk dat je lid wilt worden van DSC. Dit is het begin van een mooie, leerzame en gezellige tijd. Alles wat je over DSC wilt weten kan je vinden op deze website. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je deze altijd sturen naar info@kvdsc.nl.

Nu gaan we er eerst samen voor zorgen dat je zo snel mogelijk aangemeld wordt. Lid worden van DSC is eigenlijk heel simpel, je hoeft alleen maar dit aanmeldformulier en de machtiging in te vullen. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je om kennis met je te maken, meer vertellen over het team waar je een plek krijgt en jouw vragen te beantwoorden.

Al nieuwsgierig naar onze teams? Binnen DSC hebben wij de volgende indeling:

Team/leeftijdsgroep Leeftijd
Kangoeroe Klup 3 tot 6 jaar
F-pupillen tot 7 jaar
E-pupillen tot 9 jaar
D-pupillen tot 11 jaar
C-aspiranten tot 13 jaar
B-aspiranten tot 15 jaar
A-junioren tot 18 jaar
G-korfbal
Senioren Vanaf 18 jaar (wedstrijd- en breedtekorfbal)
DSC Midweek Senioren Alleen wedstrijden (woensdag)
Korfbalfit Eenmaal training per week
Contributie voor leden van DSC

In welke leeftijdscategorie jij valt, bepaalt ook de hoogte van de contributie. Alle informatie over de hoogte van contributies en contributiebetaling is hier te vinden.

Drie trainingen ter kennismaking met DSC

Twijfel je nog? Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij DSC komt, hier met een goed gevoel kan starten. Daarom nodigen wij jou uit om drie keer mee te komen trainen. Geen kosten, geen verplichtingen. Juist om kennis te maken met onze club. Als je hier gebruik van wil maken, neem gerust contact op met aanmeldingen@kvdsc.nl voor informatie over trainingsdagen, -tijden en meer.