DSC C1 maakt nieuwe start

Datum:
07
-
06
-
2024

In navolging van DSC A1 en B1 is er ook nieuws te melden over DSC C1.

Dit talentvolle team gaat aankomend seizoen een pilot draaien m.b.t. loop- en techniektraining. Net als bij de A1 en B1 gaan we hier een start maken met de ondersteuning van op maat gemaakte fysieke training.

Deze ploeg, die volgend seizoen onder leiding staat van Guido Brekelmans, Dion Mollet, Sam de Kok en Bobbie van Happen zal ondersteund worden door Niels van Kemenade en Joris Houweling.

Coördinator Chris Janssen: “Om de lange termijn doelen te realiseren gaan we ook bij deze leeftijdscategorie structureel aan de slag om jonge korfballers extra te ondersteunen in de korfbal ontwikkeling. Door gebruik te maken van externe expertise kunnen we op maat gemaakte ondersteuning bieden die aansluit bij de belastbaarheid van deze kinderen.

Bestuurslid Niels van Kemenade: "Mooi om te zien dat we nieuwe stappen maken binnen de jeugd van DSC. Naast een programma omtrent voeding/drank (Lynn Derks) bij de A1 en B1, krijgt het fysieke gedeelte aandacht bij de C1. We creëren op deze manier een steeds vollediger programma, met als doel een completere korfballer te worden."

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar