Het beste wensen zondag.

Datum:
07
-
01
-
2024

De beste wensen. Micha Wertheim kreeg ze van de oliebollenbakker, zo vertelde hij tijdens zijn oudejaarsconference. Niet zomaar wensen maar de béste wensen. Niet niks, dus.

Wensen voor DSC. Ik heb er wel een paar. Of het de beste zijn, laat ik maar even in het midden. Hangt toch ook af van de ontvanger. Misschien had deze net, via een andere route, een betere gekregen.

Ik wens dat je ambitie wordt beloond. Dat het harde werken zich uitbetaalt in het doel wat je voor jezelf of samen met je team hebt gesteld. Dat zou een kampioenschap of een promotie naar het (aller)hoogste kunnen inhouden, of juist dat ene puntje wat je in deze klasse houdt.

Ik wens je een blessurevrij jaar. Of een spoedig herstel, mocht het je overkomen. Dat je de verbinding blijft houden in de soms lange route die je te lopen hebt, mocht het tegenzitten of zelfs hetgeen wat je het allerliefste doet, in gevaar brengen. Dat we je – juist dan – niet uit het oog verliezen.

Ik wens je voldoening in jouw rol als vrijwilliger bij DSC. Dat je weet dat jij, met jouw bijdrage, het verschil maakt, juist voor die ander, voor de club. Dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel, van al die vrijwilligers die DSC maken tot wat het is.

Ik wens je plezier en verbondenheid. Dat je graag bij DSC bent, als speler, trainer, ouder(s) van of als fan. Dat je meehelpt om het dak eraf te laten gaan (en weer mee teruglegt). Dat je erbij hoort.

Ik wens je ondernemerschap. Ondernemend zijn brengt de club (en jezelf) verder. Of dat nu op sportief vlak is of in de organisatie. Dat jouw ideeën worden omarmd en een inspiratie zijn voor anderen.

Ik wens je, mocht je nog geen vrijwilliger zijn, een stapje. Een kans om te ontdekken waar jouw talenten en interesses van waarde kunnen zijn voor DSC. Een kans om diezelfde voldoening te ervaren als al die overige vrijwilligers. Hou Taakie in de gaten. De uitleg staat in deze blog.

Voor ons allen, als DSC-ers, wens ik vooral groei, ontwikkeling en heul veul plezier.

Oh ja. Bepaalde tegenstanders wens ik vooral een wat minder ‘dwaze’ woordkeuze, als ze weer eens een wedstrijdverslag schrijven.

Op een mooi 2024!

Fijne zondag.

Edwin Mulder
Voorzitter KV DSC

Terug