G Korfbal

G-Korfbal bij DSC

Bij korfbalvereniging DSC kunnen kinderen met het syndroom van down iedere week

genieten van een heerlijk sportief maar ook reuze gezellig avondje tijdens onze training op donderdag.

Collage 1

De trainingen worden gegeven van augustus tot aan de herfstvakantie en van april tot en met juni op ons eigen kunstgrasveld aan de Vijfkamplaan.

Ook andere jeugdploegen van onze vereniging zijn dan bezig met trainen.

Van oktober t/m maart trainen we binnen, in een zaal vlakbij onze buitenaccommodatie,

in het Stedelijk College aan de Oude Bosschebaan 20.


We trainen op donderdag van 19.30 tot 20.30 uur. Binnen proberen we zoveel mogelijk aan deze tijden vast te houden maar dat kan wel eens een half uurtje afwijken.


Collage2

Verder organiseren we nog allerlei andere superleuke activiteiten naast de korfbaltrainingen zoals: kerstmaaltijd met surprise-avond,dagje uit en niet te vergeten ons jaarlijks kamp.
Allemaal ontzettend leuk maar vooral heel erg gezellig.

Recreatief bewegen is ons doel, alles heeft te maken met korfbal maar we geven alleen trainingen en sporten niet in competitieverband.

Gezelligheid met elkaar staat hoog in het vaandel bij ons, dit geldt voor de trainingen maar zeker ook tijdens al onze nevenactiviteiten die we samen doen.

 

We hebben een gevarieerde groep van ongeveer 20 jongens en meisjes in de leeftijd van 15 tot 30 jaar. Ook het niveau is gevarieerd dus denk niet dat korfbal te moeilijk is want dat is het bijna nooit.

 

Hebben we je interesse gewekt en woon je in of rondom Eindhoven, je mag altijd komen kijken of (en dat vinden we het leukste) mee komen doen.

Je mag 6 weken gratis meetrainen en kijken of je het leuk vindt zonder verplichting.

 

Wij, Anja, Tanja, Zinzi, Edwin en Mieke hopen dat je na het lezen van dit stukje erg enthousiast bent geworden en verwelkomen je graag bij korfbalvereniging DSC.

Heb je vragen bel ons dan even……


Mieke van Lieshout 06-10254652
Edwin van den Heuvel 06-20373993

DSC G-Korfbal