Van de JTC: Let's get started

Datum:
20
-
08
-
2021

Deze week heeft al een aantal teams een start gemaakt met trainen. Vanaf aankomende maandag 23 augustus gaan we los met alle teams. We hebben er weer enorm veel zin in en hopen dat Corona ons dit seizoen niet in de wielen gaat rijden. We realiseren ons ook dat we nog midden in de vakantie zitten, dus dat nog niet alle teams compleet zullen trainen.

Via deze link vind je het trainingsschema. Deze is in overleg met de trainers van de diverse teams samengesteld. Er staat hoe laat je moet trainen en op welk veld. Zorg ervoor dat je op tijd bent en dat de materialen op het veld staan op het moment dat de training start. En, zoals altijd, gaan we er vanuit dat na de training alles weer netjes wordt opgeruimd.

Zaterdag 11 september start de competitie. In het verleden publiceerden we altijd een vervoersschema. Daarin stond de vertrektijd en welke ouders die dag voor het vervoer moesten zorgen. De praktijk leerde echter dat op het moment dat het schema werd gepubliceerd, het onderling ruilen al begon. Na een week klopte er dan niets meer van de namen die op de site stonden. Met ingang van dit seizoen laten we het regelen van het vervoer dan ook bij de ouders van het team zelf. Elk team heeft een ouder-groepsapp, waarin het communiceren veel gemakkelijker gaat dan via de site. We gaan aan de trainers/coaches vragen om één of twee ouders te mobiliseren om deze verantwoordelijkheid te pakken.

Heel veel plezier gewenst bij het trainen en de wedstrijden. Bij vragen, weet ons te vinden.

Davy Wind
Thiemo Hollering
Renée Kuin
jtc@kvdsc.nl

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar