Trainingsschema zaal geplaatst

Datum:
23
-
10
-
2022

De zaalcompetitie zal in etappes gaan starten. Op 12 november bijten DSC 1 en 2 het spits af. Op 19 november start ook onze A1. De overige teams van DSC starten in het weekend van 26/27 november. Voor de selectie en A1/A2 zijn al eerder zalen gereserveerd. Het - normale - schema, zoals het hier is gepubliceerd, geldt met ingang van maandag 14 november.

De meeste trainingen vinden plaats in Sporthal de Vijfkamp, daarnaast hebben we ook de sporthal en de gymzaal van het Stedelijk Collega aan de Oude Bossche Baan (in het schema Sporthal en Gymzaal OBB) gehuurd. In tegenstelling tot andere jaren wordt niet meer getraind in de Tennishal. In plaats daarvan maken we gebruik van de Sporthal van het Frits Philips Lyceum.

Een aantal opmerkingen: 

  • In de week van 26 december en 2 januari wordt niet getraind, met uitzondering van de eerste selectie. Zij trainen op 3 en 5 januari omdat ze op 7 januari een wedstrijd hebben.
  • In de week van carnaval wordt alleen in de Vijfkamp getraind (met uitzondering van maandag 20 februari). In de overige zalen wordt die week niet getraind.
  • De zaaltrainingen gaan door t/m de laatste week van maart. Bij eventuele play-off wedstrijden wordt nog ruimte bijgehuurd.

Wij wensen iedereen veel plezier en succes tijdens de zaalcompetitie

STC en JTC KV DSC.

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar