Trainersstaf A1 2023-2024 compleet

Datum:
04
-
06
-
2023

Met trots kunnen wij mededelen dat DSC A1 in het seizoen 2023-2024 onder leiding staat van Max Augustinus en Jasper van Heumen.

Max, geboren en getogen in Den Haag, is onlangs verhuisd naar Son en Breugel. Op 10-jarige leeftijd is Max gaan korfballen bij HKV/Ons Eibernest, waar hij door de jaren heen in verschillende jeugdteams en de selectie gespeeld heeft. Al snel kwam Max in aanraking met het trainersvak. Max heeft verschillende teams bij HKV/Ons Eibernest onder zijn hoede gehad, maar is ook actief geweest bij de talenten van RTC Zuid U17. Daarnaast heeft hij het huidige seizoen regelmatig ondersteund bij DSC A2.

Max: “Het is een eer voor mij om deel uit te maken van deze vereniging en te werken met het talentvolle team, DSC A1. Samen gaan we verder ontwikkelen aan onze technische vaardigheden, tactisch inzicht en teambuilding; met als doel om succesvolle resultaten neer te zetten op het korfbalveld. Ik geloof sterk in de kracht van teamwork, discipline en positiviteit. Ik zal er dan ook alles aan doen om het beste in elk individu naar boven te halen, zodat het team optimaal kan renderen.”

Naast Max zien we een meer bekender gezicht voor de vereniging. Jasper maakt hierbij de trainersstaf van de A1 compleet. Jasper maakte in de jeugd (als speler) de overstap van KV DOT (O) naar DSC en is inmiddels al heel wat jaar actief binnen DSC. Zo heeft hij onder andere ploegen als de B1 en A2 training gegeven. Momenteel is Jasper zelf nog actief als speler van DSC 3, waar promotie naar de reserve-ereklasse nog haalbaar is. Deze ervaringen zal hij meenemen om de nieuwe A1 weer een stap verder te brengen in hun ontwikkeling.

DSC heeft er alle vertrouwen in dat Max en Jasper zich gaan inzetten voor een mooi seizoen, waarbij spelers zich individueel en als team kunnen gaan ontwikkelen.

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar