DSC 2.0: Nieuwe website KV DSC een feit

Datum:
08
-
01
-
2021

Vandaag kunnen we, met gepaste trots, mededelen dat de nieuwe website van DSC live is gegaan. Een nieuw design, overzichtelijk, up-to-date en volledig responsive (dat is een moeilijk woord om aan te geven dat de weergave zich aanpast aan het apparaat waarop de website wordt bekeken).

Daarnaast hebben we geprobeerd om het design en de inhoud aan te laten sluiten bij het verhaal van DSC, ons DNA zogezegd. Dat vind je met name terug in de onderwerpen ‘Wie zijn wij’ en ‘Historie DSC’.

Bovendien hebben onze sponsoren een prominente plek gekregen op de nieuwe site. Onderaan de hoofdpagina komen ze in een banner allemaal voorbij gerold en heb je de mogelijkheid om erop te klikken. Je komt dan op een aparte pagina, waarop de sponsor wordt voorgesteld, met daarbij een foto van de selectie en een mogelijkheid om door te klikken naar de website van de sponsor. Een aantal sponsoren wordt de komende weken nog via een nieuwbericht voorgesteld.

Een nieuwe website was een wens vanuit de DSC 2.0 gedachte: Nieuw kunstgrasveld, renovatie kleedkamers en toiletten, een nieuwe kledinglijn, restyling clubhuis en dus ook een nieuwe website. Ondanks Corona mogen we concluderen dat we hier mooie stappen in hebben gemaakt. Het spreekt voor zich dat we de restyling van het clubhuis nog even parkeren. Over de nieuwe kledinglijn binnenkort meer nieuws.

De website is nog niet helemaal compleet. Omdat we op dit moment niet mogen korfballen, is het gedeelte rondom Competitie/teams nog niet gevuld. Wanneer we weer zicht hebben op het hervatten van de competitie zullen ook deze pagina’s gevuld worden.

De afgelopen maanden is (op de achtergrond) hard gewerkt om het project website af te ronden. Onze dank is dan ook groot en die willen we met name uitspreken aan Robert Roubos en Rob van Heuven als het gaat om het bouwen en de techniek en aan Renée Kuin en Ellis Hollering voor de ondersteuning op inhoud en design. Met een diepe buiging dus.

Wellicht hebben we zaken over het hoofd gezien, of kom je ergens een foutje tegen. Laat het ons weten via info@kvdsc.nl.

Bestuur KV DSC

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar