Maarten Brink en Emma Penning kiezen voor DSC B1

Datum:
07
-
05
-
2024

Naast de nieuwe aanwinsten voor DSC A1, kunnen wij Maarten Brink en Emma Penning verwelkomen voor DSC B1.

Emma Penning, speelster van Emeryck en RTC Zuid U15 kijkt uit naar haar overstap richting DSC.

Hoi!

Sinds kort train ik mee met de C1 van DSC en vanaf volgend seizoen wordt ik een DSC'er. Ik ben geselecteerd voor de regionale selectie van U15, waardoor ik op zoek ben gegaan naar een andere club om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen. Ik hoop dit bij DSC te kunnen doen!

Maarten Brink, nu nog spelend voor DKB uit Best, gaat zijn broer Wouter (speler DSC A1) achterna en kiest ook voor een overstap naar DSC. Hieronder stelt hij zichzelf aan jullie voor:

Hallo!

Ik ben Maarten Brink, ben 15 jaar en woon in Best. Ik korfbal momenteel bij DKB en train daar de D2. Ik korfbal al sinds mijn vierde bij DKB en ik heb daar altijd naar mijn zin gehad. Een tijd geleden merkte ik dat ik behoefte heb aan meer uitdaging, waardoor ik naar andere verenigingen ben gaan kijken.

Niet geheel onlogisch maakt Maarten een stap naar DSC. "Mijn broer is een paar jaar geleden overgestapt naar DSC, om hoger te spelen. Ik heb deze ambitie ook! Ik heb al een aantal keer meegetraind en dat is mij erg goed bevallen."

Maarten sluit af: "Tot volgend seizoen! Ik heb er veel zin in en hoop met mijn doelpunten bij te dragen aan het team!"

Bestuurslid Niels van Kemenade is blij met de nieuwe aanwinsten: "Maarten en Emma zijn waardevolle aanwinsten voor DSC B1. Beiden hebben zelf contact gezocht met ons en dat betekent dat zij de juiste intrinsieke motivatie hebben om optimaal te willen ontwikkelen.".

Met Maarten en Emma hebben een complete, jonge en talentvolle B1 voor komend seizoen!

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar