Kooiman, Kooiman en Spoor ook volgend seizoen voor de groep

Datum:
21
-
02
-
2021

Het bestuur is verheugd om te kunnen melden dat Tjeerd Kooiman, Charlie Kooiman en Louis Spoor ook volgend seizoen de eerste selectie onder hun hoede zullen nemen. Zowel DSC 1 als DSC 2 maakten een voortvarende start tijdens de eerste helft van de veldcompetitie. Beide teams draaien bovenin mee in de hoofdklasse. Bovendien maakten de A-junioren die dit seizoen de overstap hebben gemaakt, een prima indruk.

DSC keek dan ook erg uit naar de zaalcompetitie waarin een gooi gedaan zou worden naar een kruisfinaleplek. Helaas gooide (en gooit) Corona roet in het eten. Toch kijken we graag vooruit en hopen we dat de tweede helft van de veldcompetitie nog wordt gespeeld, We zijn blij dat we met Tjeerd, Charlie en Louis de focus ook alvast op komend seizoen kunnen zetten en hebben er alle vertrouwen in dat we verder kunnen op de ingeslagen weg.

Ook Anne Loeffen (teammanager) en Odette Derks (verzorging) hebben aangegeven volgend seizoen bij de selectie verbonden te blijven. Daarmee is de staf ook voor volgend seizoen compleet. Wij wensen iedereen heel veel succes en plezier.

Bestuur KV DSC

Foto: Rob Reurling

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar