Kerstdiner 2022 Update!

Datum:
17
-
11
-
2022

Na een onderbreking van 2 jaar is de DSC-kookbrigade weer volop bezig met de voorbereidingen voor het Kerstdiner.

Dit jaar zal het Kerstdiner plaatsvinden op vrijdag 16 december vanaf 19:00 uur.
De opzet van het Kerstdiner zal ongeveer hetzelfde zijn als in 2019.
Er zal een 4-gangen menu gekookt worden voor maximaal 60 personen.
De kosten bedragen € 25,00 per persoon (exclusief drank).

Optioneel kan gebruik gemaakt worden van een wijnarrangement zodat men kan genieten van heerlijke en goede wijnen die perfect passen bij de diverse gerechten. De prijs van een wijnarrangement bedraagt € 12,00 (voor 3 glazen wijn en 1 glas dessertwijn).
Extra glazen wijn kosten € 3,00 per glas.

Men kan vanaf vrijdag 18 november vanaf 19:00 uur inschrijven voor het Kerstdiner via de DSC website. Op de homepage zal dan de link naar het inschrijfformulier zichtbaar zijn.
De inschrijving staat dan open tot en met woensdag 30 november of totdat de 60 inschrijvingen zijn bereikt. Wees er dus op tijd bij!

Vanaf nu staat de inschrijving open voor iederen die zich verbonden voelt met DSC!

Het 4-gangen keuzemenu ziet er als volgt uit:

Voorgerecht

  • Terrine van drie soorten gerookte vis met een mosterdcrème.
  • Salade met eendenborst en walnootdressing.
  • Carpaccio van rode biet met diverse noten, honing en kaas.

Soep

  • Pot au Feu (klassieke Franse soep met geurige bouillon, stoofvlees en groenten).
  • Mosterdsoep met gerookte spekjes.

Hoofdgerecht

  • Pakketje met zeebaarsfilet op Oosterse wijze en rijst.
  • Parelhoen met jus van selderij en garnituur van groene kool met diverse paddenstoelen.
  • Wildragout-pastei met pompoencoulis, champignons en cassavechips.

Nagerecht

  • Grand Dessert (zoete verrassing).
  • Selectie van kazen.

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar