Grote Clubactie

Datum:
16
-
09
-
2022

24 september start de Grote Clubactie. De afgelopen twee jaar hebben we niet meegedaan, maar daar komt dus verandering in! We gaan weer ouderwets knallen met het verkopen van (super)loten! De verkoopboekjes worden binnenkort uitgedeeld.

Ons streven is om dit jaar samen €1.000 op te halen.  Met dat bedrag gaan we investeren in de jeugd. 
  
 Je kunt op verschillende manieren loten kopen/verkopen:

 • Eenmalige machtiging (€3); leden gaan met verkoopboekjes langs de deuren en noteren de gegevens van de loten kopers in de verkoopboekjes. De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de loten koper, die het lotnummer of de loten reeks op zijn/haar bankafschrift ontvangt. Je hoeft dus maar één keer langs de deur en hoeven niet met geld over straat! 
   
 • Online verkoop (€3); op https://lot.clubactie.nl/lot/kv-dsc/300041 kunt u online loten kopen (let op: dit kan pas als de actie start). Loten kopen is nog nooit zo makkelijk geweest!
   
 • Superlot (€150); een Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten. Een Superlot is een vorm van mini-sponsoring. De koper ontvangt na aankoop één symbolisch Superlot (vragen aan Niels van Kemenade), plus de loten range op zijn/haar bankafschrift. Daarnaast wordt de koper van een Superlot bedankt door gratis reclame op onze social media kanalen en een logo in de kantine!

Waarom jij loten wilt verkopen?

Bij een verkoop van 5 loten ontvang je een rode bidon!
Het team wat de meeste loten verkoopt mag gezellig gaan bowlen met een drankje!

Uiterlijk 1 november 2022 de boekjes voorzien van naam inleveren achter de bar, bij Niels van Kemenade of Hanny van der Lee.
 
 Tips en tricks voor het verkopen van loten:

 • Verkoop loten aan je ouders, opa en oma, ooms en tantes;
 • Verkoop loten in de straat/wijk waar je woont;
 • Verkoop loten op verjaardagen;
 • Ga samen met je vrienden gezellig op pad!
Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar