Geselecteerd voor trainingssessies Talent TeamNL Korfbal

Datum:
15
-
02
-
2021

Omdat het IKF U21 World Korfball Championship dit jaar vanwege corona definitief is afgelast, wordt in aanloop naar het IKF U21 European KorfballChampionship 2022, een nieuw selectietraject opgestart. Spelers die in aanmerking komen voor deze selectie zijn junioren of senioren die op 31 december 2021 nog geen 21 jaar zijn. De senioren, behalve die in de Korfbal League of Reserve Korfbal League, trainen momenteel niet of alleen zonder tegenstander. De junioren zijn in dit moment over het algemeen goed getraind. De komende periode zal worden gebruikt om kansrijke junioren te laten trainen binnen het programma van Talent TeamNL Korfbal op Sportcentrum Papendal. In een later stadium, als er weer wat meer mogelijk is, gaan er nog meer spelers worden uitgenodigd.

Deze week ontvingen wij bericht dat drie spelers uit onze A1, Coen Spoor, Renske Relou en Renske van de Heuvel door bondscoach Kees Vlietstra zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de trainingssessies met Talent TeamNL Korfbal.

Supergoed nieuws natuurlijk en bij het lezen van dit bericht hebben ze de eerste training er al op zitten. Wij wensen Coen en beide Renskes veel succes toe en een mooie en leerzame periode!

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar