Eline kas maakt overstap naar DSC A1

Datum:
11
-
04
-
2024

Met ingang van aankomend seizoen speelt de 17 jarige Eline Kas bij DSC. Eline gaat spelen in de A1. De inwoonster van Arnemuiden studeert binnenkort aan de PABO, gecombineerd met de ALO, en gaat op kamers wonen in Eindhoven. Kas, die vanaf haar 3e jaar al bij TOP uit Arnemuiden speelt, kijkt uit om bij DSC te gaan spelen: "Ik ben hartstikke blij dat ik met DSC een nieuwe club gevonden heb. Ik heb onlangs mee getraind met de A1 en ben daar hartstikke goed ontvangen. Ik ben ervan overtuigd dat ik het bij DSC naar mijn zin ga hebben".

Trainer Joris Houweling is ook enthousiast over de nieuwe aanwinst: "Eline is een hartstikke goede speelster waar we veel plezier aan gaan beleven. Ze kan hartstikke goed samenspelen en verplaatst het spel zeer snel, omdat ze zowel met links als rechts een uitstekende pass heeft. Er zijn altijd verbeterpunten, maar daar gaan we samen met Eline mee aan de slag.".

Bestuurslid Niels van Kemenade: "We zijn hartstikke blij met Eline. We hebben de opdracht om een representatieve A1 neer te zetten, aangezien we spelers moeten gaan doorschuiven en we geconfronteerd worden met speelsters die gaan stoppen. Eline is daarbij onze eerste gewenste aanwinst. We zijn bij DSC hartstikke ambitieus en proberen van DSC A1 wederom een goede ploeg te maken. Dat Eline ons komt versterken past helemaal in dit plaatje. Op de achtergrond zijn we bezig met nog een aantal aanwinsten. Dat is een langdurig proces. Nu Eline komt, hopen we snel nog wat aanwinsten kunnen vermelden.".

Joris Houweling vult aan: "We zijn inderdaad bezig met een aantal andere spelers. Met Eline is de overgang best snel tot stand gekomen. Via-via kreeg ik door dat Eline interesse had. Direct heb ik contact opgenomen met haar moeder en op dezelfde dag hebben Eline en ik elkaar een uur gesproken. Eline is een sociale meid die het best rendeert als haar teamgenoten het naar hun zin hebben. Samen met Eline gaan we aan de slag om van haar een nog betere speelster te maken".

DSC is hartstikke blij met de komst van Eline en wensen haar veel succes.

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar