Easytoys nieuwe hoofdsponsor DSC

Datum:
22
-
03
-
2024

Onlangs werd bekend dat na een sponsorovereenkomst van 4 jaar met voetbalclub FC Emmen, Easytoys ervoor heeft gekozen om te stoppen met de samenwerking.

“Deze sponsordeal heeft ons veel gebracht, als het gaat om onze naamsbekendheid. Wat dat betreft kunnen we stoppen op het hoogtepunt”, aldus Eric Idema, oprichter van het merk dat het leven in de slaapkamer (en elders) voor velen wat spannender maakt. “Het is nu zaak om door te pakken op onze merkidentiteit ‘it’s playtime’. En dat laatste geldt natuurlijk voor zowel haar áls voor hem. Dus in die zin is het logisch dat we onze naam willen verbinden aan een sport met een gemengd karakter. Korfbal dus.”

“Op zich snap ik dat dit enigszins een ‘spannende’ stap is voor DSC’, aldus Edwin Mulder, voorzitter van de club uit Eindhoven. ‘Tegelijkertijd is het zo dat we als DSC ambitieuze plannen hebben, waarin het zeer belangrijk is dat we samenwerken met een partner die ons voor minimaal 3 seizoenen wil ondersteunen. Daarnaast, de positionering van Easytoys sluit perfect aan bij één van onze belangrijkste kernwaarden: Fun!”

Om de sponsordeal feestelijk te lanceren zal op tweede paasdag om 14.00 uur het contract worden ondertekend in het clubhuis van DSC en wordt het nieuwe shirt getoond waarin de eerste selectie de komende seizoenen te bewonderen zal zijn. Er is dan tevens de gelegenheid voor de leden van DSC (vanaf 18 jaar!) om, met korting, producten te kopen.

We kijken uit naar een ‘spannende’ samenwerking. It’s playtime.

Bestuur KV DSC

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar