DSC bedankt haar sponsoren.

Datum:
06
-
04
-
2021

Wat gingen we mooi van start op ons nieuwe kunstgrasveld in augustus vorig jaar. Met als paradepaardje het nieuwe hoofdveld. Publiek rondom, vaste dug-outs, DSC-rode cirkels en uitloop en betere mogelijkheden voor het plaatsen van reclameborden. Op die manier konden we ook tijdens de veldcompetitie een mooie presentatiebieden voor sponsoren.

De sponsorcommissie had in de aanloop niet stilgezeten. Maar liefst 16 nieuwecontracten werden gesloten met sponsoren, die zich graag wilden verbinden met de ambitie van DSC. En natuurlijk met het reclamebord vol in de picture voor het publiek en de kijkers van de livestream, zowel tijdens de veld- als de zaalcompetitie.

Hoe het daarna verliep, is inmiddels wel bekend. Veel hadden we in dat opzicht dan ook niet meer te bieden voor onze sponsoren. Toch wilden wij graag onze dank uitspreken, juist in deze moeilijke tijd. Michael van Lierop van De Smaakbeleving (ook sponsor), stelde een mooi Paaspakket samen. De spelers van de eerste selectie gingen vervolgens op pad om deze pakketten rond te brengen. Klik op deze link (deze keer geen 1 april grap 😉) om de foto's te bekijken. De waardering was groot. Langs deze weg nogmaals een dikke dankjewel aan:

ESVE Groep
Putmans Next Level
VB&T Makelaardij Peter de Kok
Shoeby
De Smaakbeleving
Café Costa
Dolmans Calamiteiten Diensten
Sport 2000 Brabant Sports / Erima
Oribi ID Solutions
Signinc
Impex – Heemskerk
MBK Keukenmontage
Me-Fi
Van Mossel Ford
ALP Flex
Van Gerwen Taxi

Wij hopen jullie snel te mogen verwelkomen bij DSC. Dan proosten we alsnog op onze samenwerking.

Sponsorcommissie en bestuur KV DSC  

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar