DSC Activiteiten Kalender

Datum:
04
-
10
-
2023

Beste DSC-leden,

Naar aanleiding van de recente Algemene Ledenvergadering willen we jullie graag op de hoogte brengen van onze voorlopige activiteitenkalender voor het komende seizoen. We zijn meteen aan de slag gegaan om deze kalender samen te stellen, zodat jullie een overzicht hebben van alle spannende evenementen die op de planning staan.

Houd er echter rekening mee dat de definitieve datums van sommige activiteiten nog kunnen worden gewijzigd. Dit kan te maken hebben met kantinebezetting of andere planningsuitdagingen. We doen ons uiterste best om jullie tijdig op de hoogte te stellen van eventuele wijzigingen.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de inschrijving voor de eerste activiteiten al open is en dat de voorbereidingen in volle gang zijn. Mis deze kans niet om deel te nemen aan deze geweldige evenementen! Verschaf meer informatie en schrijf je in via deze link: Inschrijving DSC activiteiten September/Oktober (google.com)

Bekijk de kalender, noteer de datums in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent om samen met ons plezier te beleven, nieuwe mensen te ontmoeten en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Voor meer informatie en inschrijvingen, blijf op de hoogte via onze website en sociale media. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze DSC-evenementen.

Met vriendelijke groet,

Tycho Brink

Korfbalvereniging DSC.

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar