Dorus Willaert maakt overstap naar DSC

Datum:
10
-
05
-
2024

Eindhovenaar Dorus Willaert speelt volgend seizoen bij DSC in de A1. Nadat eerder al bekend werd gemaakt dat Eline Kas en Jonah van Camfoort naar DSC komen, is Dorus de derde aanwinst voor de nieuw te formeren A1. Willaert speelt nu voor Rust Roest uit Eindhoven en komt uit voor RTC U19 Zuid-Oost.

Dorus kijkt uit naar een nieuw avontuur: "Na 12 jaar met veel plezier bij Rust Roest gespeeld te hebben ga ik vanaf aankomend seizoen de overstap maken naar DSC. Ik voel dat ik toe ben om een stap hogerop te maken zodat ik een betere korfballer kan worden. Ik bedank Rust Roest voor al die mooie jaren maar voor nu denk ik dat de overstap naar DSC op het juiste moment komt. Ik heb er heel veel zin in, maar eerst maak ik dit seizoen met veel plezier af bij Rust Roest.".

Niels van Kemenade (bestuurslid DSC): "Dorus heeft zelf contact met ons opgenomen en heeft daarna twee keer meegetraind met de huidige A1. Na de tweede training heeft Dorus aangegeven dat hij graag naar DSC komt. Ik ken Dorus al vanaf zijn 13e omdat ik toendertijd zelf trainer was bij RTC Zuid U13. Het was me al snel duidelijk dat hij enorm veel talent had, dat is nu nog steeds het geval".

Trainer Joris Houweling: "Dat een jongen van 16 jaar zelf contact opneemt en aangeeft ambities te hebben als korfballer waardeer ik enorm in Dorus. Dit zegt mij dat zijn intrinsieke motivatie in orde is. Dorus is een talentvolle speler die in eerste instantie zal moeten wennen aan het niveau, maar ik ben er van overtuigd dat Dorus een hele goede aanwinst gaat zijn voor DSC A1".

DSC A1 begint steeds meer vorm te krijgen voor komend seizoen en we zijn erg content met deze laatste ontwikkelingen. We streven ernaar om in mei de gehele selectie inclusief staf aan jullie te kunnen presenteren.

Namens het bestuur en de coördinatoren,
Niels van Kemenade

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar