Corona update vrijdag 26 november

Datum:
26
-
11
-
2021

Helaas werden we deze avond wederom geconfronteerd met Corona maatregelen die verregaande gevolgen hebben voor de amateursport in Nederland, dus ook voor het korfbal en DSC. Vanaf aankomende zondagmiddag 17.00 uur gelden beperkingen, waardoor het niet meer mogelijk is om op doordeweekse avonden te trainen. Wat daarvan de gevolgen zijn voor de competitie is nog niet duidelijk. Het KNKV werkt aan een een update van de FAQ op haar site, zoals vermeld in onderstaand bericht.

https://www.knkv.nl/vanaf-zondagavond-beperkingen-voor-de-sport/

Dit weekend wordt nog gewoon gekorfbald volgens programma, uiteraard zonder publiek en op vertoon van het CTB (vanaf 18 jaar). Vanaf maandag vervallen dus de trainingen op doordeweekse avonden. Op zaterdag en zondag mag tot 17.00 uur wel worden gesport. Het spreekt voor zich dat we ons gaan focussen op deze dagen en de mogelijkheden. Dat zal echter ook afhangen van de berichtgeving vanuit het KNKV. Dus wordt vervolgd.

We balen hier enorm van. Net zoals het NOC/NSF en het KNKV beschouwt ook het bestuur van DSC sport als een onderdeel van de oplossing; niet van het probleem. Laten we hopen dat het aantal besmettingen snel de goede kant opbuigt en deze maatregelen gaan verdwijnen.

Bestuur KV DSC

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar