Corona update maandag 14 december 2020

Datum:
14
-
12
-
2020


Het zal u niet zijn ontgaan. Nederland gaat wederom in een lockdown. En dat heeft gevolgen voor de sport, in ieder geval voor de binnensport. Alle openbare gelegenheden, waaronder sporthallen, gaan vanaf dinsdag 15 december dicht. Deze maatregel geldt, zoals nu aangekondigd, tot en met dinsdag 19 januari.

Voor DSC betekent dit, dat we tot nader order alle activiteiten zullen schrappen. Dit betreft de trainingen voor zowel senioren als voor de jeugd, alsmede de Kampdag die voor aankomende zaterdag 19 december op het programma stond. Wij realiseren ons dat dit een vervelende beslissing is, omdat er al veel energie is gestoken in de organisatie en omdat een grote groep kinderen van DSC uitgekeken heeft naar deze dag. Bij deze beloofd, dat als de maatregelen het weer toelaten, de kampdag alsnog op de agenda komt.

Buiten trainen voor jeugdploegen mag wel. We gaan de mogelijkheden onderzoeken om hier vanaf de eerste week van januari invulling aan te geven. Tot dat moment zullen er dus ook buiten geen activiteiten bij DSC worden gepland.

Het is een zware tijd. We willen hier met z’n allen zo snel mogelijk vanaf. Laten we hopen dat deze maatregelen een boost geven aan het omlaag brengen van het aantal besmettingen, zodat we op termijn als club weer open kunnen en mogen doen waar we met z’n allen zo’n plezier aan beleven.
Hou elkaar een beetje vast………. maar wel in je eigen gezin.

Bestuur KV DSC

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar