Carnavalsfietstocht DSC

Datum:
30
-
01
-
2021

Beste DSC’ers

Hoe kunnen we binnen de huidige maatregelen toch nog enigszins het DSC carnavalsgevoel benaderen binnen de vereniging? Dat was wat wij ons afvroegen en daarom organiseren wij een carnavalsfietstocht. Dit zal bij voldoende aanmeldingen plaatsvinden op zondag 14 februari. Oftewel carnavalszondag. De fietstocht zal in de middag tussen 13.00 en 18.00 zijn, waarbij de tijden voor iedereen wat zullen verschillen.

Tijdens deze tocht zullen jullie in tweetallen een route rijden langs verschillende adressen van DSC leden. Hier staan dan een hapje en/of drankje voor jullie klaar staan. Net zoals met carnaval kan je met iedereen een praatje maken. Vervolgens fiets je door naar het volgende adres.

Om dit te kunnen realiseren hebben we 2 zaken nodig:

Aanmeldingen voor op de route

Jullie geven je op als adres langs de route. De vereisten hiervoor zijn dat je een voortuin of een ander plekje hebt waar je de fietsers kunt ontvangen op 1,5 meter afstand en dat je binnen een straal van 5 km van DSC afwoont. Jullie zorgen ervoor in samenwerking met ons dat er wat te drinken of te eten is voor degene die de tocht fietsen. Hierover zullen we na de aanmelding nog overleggen! Ook zorgen jullie ervoor dat er carnavalsmuziek op staat. Oftewel alle ingrediënten die nodig zijn voor een gezellige carnavalsmiddag.

Aanmeldingen voor de fietstocht

Voor de carnavalsfietstocht geven jullie je alleen op of in duo’s. Dit natuurlijk vanwege de huidige coronamaatregelen. Belangrijk is hierbij te vermelden dat we het volgen van de fietsroute niet beschouwen als een bezoek bij mensen thuis. Waarbij we natuurlijk hopen dat de maatregelen tegen die tijd ook wat versoepeld zijn.

Nadat jullie je hebben aangemeld en er ook genoeg adressen voor langs de route zijn zal ieder persoon/duo een route krijgen met een aanvangstijd waarop ze bij het eerste adres verwacht worden. Je vertrekt weer bij dit adres wanneer het achtervolgende duo arriveert. Zo ga je de gehele route langs en kun je overal gezellig even een praatje maken.

De kosten om deel te nemen aan de fietstocht zijn:

  • 5 euro voor leden van de supportersvereniging (2019-2020)
  • 10 euro voor overige deelnemers
Keuze:

Je kan je voor 1 van de bovenstaande opties opgeven en zo maken we er samen alsnog een carnavalsfeestje van!

Verkleden

Het is natuurlijk carnaval, dus gaan we uiteraard allemaal verkleed! Om de best verklede personen te belonen, zullen er twee competities plaatsvinden. De mensen langs de route beoordelen het best verklede duo/persoon. Terwijl degene die de route fietsen het leukst verklede adres beoordelen. Hieruit volgen uiteindelijk twee winnaars die natuurlijk een eervolle vermelding krijgen!

Aanmelden kan via de mail naar sv@kvdsc.nl

Of rechtsreeks bij Tycho Brink of Daan van Montfort.

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar