Blok, van de Kruijs en Mollet verlengen bij DSC

Datum:
09
-
02
-
2024

Het bestuur en technische commissie van DSC zijn verheugd om te kunnen melden dat Wouter Blok, Will van de Kruijs en Raymond Mollet ook volgend seizoen verantwoordelijk zijn voor de selectie.

DSC draait op dit moment bovenin mee in de Korfbal League 2 en maakt goede kans om de play-offs te gaan halen. Daarnaast wisten zowel DSC 1 als DSC 2 zich in de veldcompetitie te handhaven in de Ereklasse. Bovendien is een aantal jonge talenten ingepast in de groep en maken zij mooie stappen in hun ontwikkeling. Dat in combinatie met de goede sfeer en het feit dat deze trainersstaf graag mede invulling wil geven aan de ambities van DSC om op het hoogste niveau van Nederland te willen acteren, geeft alle vertrouwen voor de toekomst.

“Ik ben blij met deze ontwikkeling”, aldus Edwin Mulder, voorzitter van DSC. “Wouter, Will en Raymond maken mooie stappen met deze groep, waarin we – mede door een aantal blessures – al snel een beroep moesten doen op de ‘jonkies’ die overkwamen uit de A1. Fijn dat ze ook volgend seizoen voor de groep staan en mee willen bouwen aan de stappen die we als DSC willen maken.”

Bestuur en Technische Commissie KV DSC

Foto: Rob Reurling, Korfbalfoto

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar