Bingo en poffertjes

Datum:
29
-
09
-
2023

Beste leden en ouders,

We hebben weer een geweldige activiteit gepland voor onze jonge korfballers bij DSC! Op vrijdag 6 Oktober 2023 organiseren we een gezellige avond vol plezier, spelletjes en poffertjes voor onze Kangeroes tot en met de D-jeugd. Natuurlijk zijn zoals altijd ook al jullie vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes etcetera welkom.

Hier zijn de details:

Datum: 6 Oktober 2023

Activiteit: Bingo + Poffertjes

Tijdstip: 18.00 - 20.00 uur

Leeftijd: Kangoeroes tot en met D-jeugd

Deze avond belooft een leuke gelegenheid te zijn voor onze jongste korfballers om samen te komen, nieuwe vrienden te maken en te genieten van heerlijke poffertjes, terwijl ze gezellige bingo-spellen spelen. En er zijn natuurlijk leuke prijzen te winnen! Het is ook een geweldige kans voor ouders om elkaar te ontmoeten en de korfbal gemeenschap van DSC te versterken.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen voor een avond vol plezier en gezelligheid. Zorg ervoor dat je op tijd bent, want je wilt geen van de prijzen missen!

Voor inschrijvingen en meer informatie, bezoek onze Inschrijvingspagina: Bingo en poffertjes (google.com) of neem contact op met Tycho Brink. Helpende handjes zijn ook nog altijd welkom, dit gaat met name om het klaarmaken van de poffertjes.

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Korfbalvereniging DSC

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar