Jeugdkamp 2024

Na een supergezellig en succesvol kamp in 2023, zijn wij alweer bezig met de volgende! Ook dit jaar hebben we weer een thema gekozen: DSC gaat op de magische reis van Disney.

Voor wie is het kamp?

We organiseren het kamp voor alle jeugdleden van DSC, van pupillen tot en met junioren. Daarbij willen we ook de junioren die afgelopen jaar meegingen, maar nu “te oud” zijn ook nog de gelegenheid geven om mee te gaan. Gezien corona hebben zij minder kampen mee mogen maken, en dat willen we graag hiermee compenseren. LET OP: Er is plaats voor 100 kinderen, dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Wanneer gaan we dan?

Dat is traditie, en daar gaan wij zeker niet van afwijken: Ons kamp is altijd met Pinksteren. Dus ook dit jaar weer. Van vrijdagavond 17 mei tot en met maandagmiddag 20 mei gaan we jullie weer een onvergetelijke tijd bezorgen.

Waar gaan we naartoe?

Dit jaar gaan we terug naar de locatie in België: Scoutsrally Neerpelt, Ralleylaan 3, Neerpelt. Let op: Voor het brengen van de kinderen op vrijdagavond en het weer ophalen op maandagmiddag dient men zelf te zorgen.

Wat gaan we allemaal doen?

 Allemaal leuke dingen en lekker eten. We hebben een hele enthousiaste groep aan leiding die al volop aan de voorbereidingen zijn begonnen. Waar moet je aan denken? Nou; veel spelletjes, een dropping, gezellig samen bij een kampvuur zitten en misschien een speurtocht of spooktocht. Overdag doen we dit in gemengde leeftijd groepjes en in de avond met groepjes op leeftijd. De kinderen zullen zich geen moment vervelen!

Wat kost het?

De kosten per deelnemer bedragen € 70,-. Betaling in termijnen is mogelijk, maar dit moet zelf geregeld worden. Voor het rekeningnummer zie het inschrijfformulier. Het totale bedrag moet op 5 mei 2024 betaald zijn.

Hoe kan ik inschrijven?

Via het inschrijfformulier. Deze liggen in het clubhuis van DSC of je kunt het formulier downloaden. Deelname is alleen geldig met een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier. Doe het zo snel mogelijk in de speciale brievenbus in het clubhuis want VOL=VOL.

Wil je nog iets weten?

Stel gerust je vraag:
n.vankemenade@kvdsc.nl en pia_donkers@hotmail.com