Jeugdkamp 2023

Het gaat eindelijk weer gebeuren. We gaan op kamp!
Alle kids van DSC kijken hier naar uit. Ook dit jaar
hebben we weer een superleuk thema:  DSC goes Expeditie Robinson.

Voor wie is het kamp?

We organiseren het kamp voor alle jeugdleden van DSC, van pupillen tot en met junioren. Maar let op: Er is plaats voor 100 kinderen….. dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Wanneer gaan we dan?

Dat is traditie…. DSC kamp is Pinksterkamp. Dus ook dit jaar weer. Van vrijdagavond 26 mei tot en met maandagmiddag 29 mei gaanwe je weer een onvergetelijke tijd bezorgen.

Waar gaan we naartoe?

Dit jaar gaan we terug naar de locatie in België: Scoutsrally Neerpelt, Ralleylaan 3, Neerpelt. Let op: Voor het brengen van de kinderen op vrijdagavond en het weer ophalen op maandagmiddag dient men zelf te zorgen. 

Wat gaan we allemaal doen?

Allemaal leuke dingen en lekker eten. De activiteiten die we zo al zullen ondernemen zijn; speurtocht, spooktocht, korfbal, dropping, kampvuur, spelletjes, bonte avond etc etc. Overdag doen we dit in gemengde leeftijd groepjes en in de avond met groepjes op leeftijd. De kinderen zullen zich geen moment vervelen en een ontzettend leuke tijd tegemoet gaan!  

Wat kost het?

De kosten per deelnemer bedragen € 65,-. Betaling in termijnen is mogelijk, maar dit moet zelf geregeld worden. Voor het rekeningnummer zie het inschrijfformulier. Het totale bedrag moet op 7 mei 2023 betaald zijn.

Hoe kan ik inschrijven?

Via het inschrijfformulier. Deze liggen in het clubhuis van DSC of je kunt het formulier downloaden. Deelname is alleen geldig met een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier. Doe het zo snel mogelijk in de speciale brievenbus in het clubhuis want VOL=VOL.

Wil je nog iets weten?

Stel gerust je vraag;
simone.mulder@kpnmail.nl