Vakantie zondag.

Datum:
18
-
07
-
2021

Goed verhaal, lekker kort. Voor deze ene keer. Want de vakantie staat voor de deur. Weekje of vijf en dan openen we de poorten weer, hoewel zo nu en dan wel wat trainingsbeesten te spotten zijn op de velden van DSC. Zelfs in de stromende regen. Hulde.

Nog iets gebeurd in de tussentijd? Zeker wel. Wat mij betreft de aller- allerlaatste ALV via Teams. Hoewel het boekjaar op dat moment nog niet was gesloten, konden we aan de leden laten zien dat we in financieel opzicht geen schade hebben geleden van het Corona-seizoen. Dat krijgt nog een vervolg. Dat communiceren we via mail en website.
Daarnaast presenteerden we – in concept – het nieuwe bestuursmodel. Dit werd goed ontvangen door de leden en wordt verder uitgewerkt. In oktober, tijdens de volgende ALV, moet het staan met de juiste mensen op de juiste plek. Vervang ‘besturen’ door ‘samenwerken’ met als doel om DSC elke dag een beetje beter, mooier, efficiënter, toegankelijker, inclusiever, diverser (kom maar door, Neerlandici 😉), gezonder, veiliger, professioneler te maken. Mooi toch? Wordt vervolgd.

Nog meer gebeurd? Echt wel. Wat te denken van een ouderwets gezellige afsluiting van het seizoen. Zonnetje, clinics, koppelschieten, vol terras en twee sterrenkoks die voor het eten zorgden. Topdag, hulde aan de organisatie. Degenen die mee het licht uitdeden, hebben niet eens meer gemerkt dat ze met een nat pak naar huis zijn gefietst (ik hoorde dit van een vriend….).

Kort verhaal. Had ik beloofd. Nu eerst vakantie. Geniet nooit genoeg, waar je ook naartoe gaat. En laten we afspreken dat de enige Delta variant die we na de vakantie nog gaan zien, de Sporting Delta variant is.
Nagekomen bericht: Het KNKV werkt hier aan mee. Noteer alvast in de agenda, 11 september, eerste thuiswedstrijd van DSC 1, (uitgestelde) officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld door wethouders Steenbakkers. Tegenstander: ........ Sporting Delta.

Fijne zondag. Fijne vakantie.

Edwin Mulder
Voorzitter KV DSC

Terug