Uitzwaai-zondag

Datum:
10
-
01
-
2021

Kort blogje deze keer. Vakantie, winterstop en Corona. Een combinatie die niet zo heel veel inspiratie oplevert, moet ik zeggen. We mogen niks, we kunnen niks. We kunnen wel een nieuwe website bouwen. En daar zijn we supertrots op. Vrijdagavond gelanceerd en daarmee de overgang naar een nieuw tijdperk, nieuwe techniek, nieuwe mensen. Op Facebook was het al te lezen: Ruim 20 jaar werd onze website beheerd door Rob en Jan van Heuven, met daaromheen een clubje webmasters, onder wie Wil Bosman. Techniek, inhoud en design lagen op hun bordje in een eigen ontwikkeld tool, waar we als club enorm veel plezier aan hebben mogen beleven. Nu een stapje terug (gelukkig niet helemaal), een nieuwe site gebouwd in Webflow, met onder andere Robert Roubos aan de knoppen, maken wij een diepe buiging voor de Van Heuven Twins en zeggen wij op z'n DSC 2.0 Brabants: dagebedanktzijtdawitte! (Enne.......... de foto is van precies een jaar geleden)

Ondertussen zijn we buiten aan het trainen. Tenminste.... er werd een dappere poging gedaan. Echter, toen de eerste berichten van mogelijk hevige sneeuwval in het Oosten van het land ons woensdag bereikten, ontplofte de trainers-app. Want op donderdag trainen met een halve meter sneeuw...... lastig, zo werd gezegd. Donderdag-avond bleek die halve meter sneeuw ergens in de buurt van Madrid te bivakkeren, was het nog een beetje nat en koud buiten maar zaten trainers en spelers lekker bij de kachel. Althans, bijna alle trainers en spelers. Respect voor A4 en B2. Bikkels, echte mannen en vrouwen. En voor de rest........ aanloopproblemen, zullen we maar zeggen.

Aanloopproblemen ook bij de streams van de Korfbal League. Ik heb dit blogje gisterenavond zitten tikken, nadat ik net iets te vaak een Error-404, page not found voorbij heb zien komen, toen ik wat oefenwedstrijden van de Korfbal League op Eyecons.com wilde bekijken. Hopen dat deze problemen zijn opgelost, als volgende week het spektakel echt los barst. Want het is toch het hele kleine beetje korfbal, waar we met velen naar uit kijken.

Niet veel meer te liegen in deze blog. Ja, de renovatie van de kleedkamers en toiletten aan de veld-kant is bijna klaar. Wordt mooi. Gaan we zeker gebruik van maken.....maar nu nog niet. Aanloopproblemen.

Fijne zondag.

Edwin Mulder

Voorzitter KV DSC

Terug