Kerst zaterdag

Datum:
24
-
12
-
2022

Een korte blog deze keer. Het is bijna kerstavond als ik dit stukje schrijf. Tijd voor familie, vrienden en lekker eten. Even twee weken dicht. Strikske doen om 2022 en volgende week knallend het nieuwe jaar in.

Ik wil deze blog dan ook gebruiken om alle DSC-ers te bedanken voor het afgelopen jaar. We stonden er toch maar mooi weer, na die heftige Corona periode. De trainers en coaches op het veld. De scheidsrechters die elke week samen met de juryvoorzitters en de beoordelaars op pad gaan om puntjes te verzamelen. De technische commissies die vooruit kijken maar ook in het moment snel handelen om kleine (en soms grote) branden te blussen. De crew die ervoor zorgt dat elke thuiswedstrijd van de selectie weer een feestje is. De mensen van de livestream, analyses en interviews. De supporters, die dat feestje compleet maken. De barmedewerkers die ons voorzien van een natje en een droogje…..en een stralende glimlach. De trainers van het G-team die elke donderdag juist die kids weer een onvergetelijk moment bezorgen. De financiële en administratieve mensen. Je hoort er nooit iets van, en geloof me, dat is een heel goed teken. De social media crew (meer dan 1000 volgers inmiddels, hoppetee). De werkgroep ledenwerving die mooie successen boekt. De organisatie van de jubilarissen-dag. De jonge bestuursleden die bouwen aan de ontwikkeling van DSC. De organisatie van het WK U17 en de damesfinale. En wat te denken van het kerstdiner met een nieuwe keuken-crew? Ze mogen blijven. De kledingcommissie. De papa’s en de mama’s die vol overgave de bardiensten mee invullen, rijden naar uitwedstrijden, de shirtjes wassen en natuurlijk supporteren. En op het gevaar dat ik mensen niet heb genoemd, natuurlijk iedereen die ik hierboven niet heb genoemd.

En zonder anderen tekort te willen doen…… toch even iemand in het bijzonder in het zonnetje. Ria Berkhof. Wat heeft zij gaten dichtgefietst in het clubhuis en op de momenten waarop we als DSC worden geacht open te zijn voor andere verenigingen. Voor komend jaar wordt die beheerders-rol gelukkig wat minder. Neemt niet weg dat ik het jaar wil afsluiten met een dikke dankjewel en een hele diepe buiging voor Ria.

Voor nu, hele fijne kerstdagen gewenst en een mooie start van 2023, mede namens Simone en de kids.

Edwin Mulder
Voorzitter KV DSC

Terug