Damesfinales 2 zondag.

Datum:
24
-
04
-
2022

Een paar uurtjes geleden werd Rosolo landskampioen dameskorfbal. Even daarvoor mochten De Korfrakkers A1 zich landskampioen noemen bij de junioren. Felicitaties uiteraard naar beide teams.

DSC mocht dit jaar, in samenwerking met het KNKV, als gastheer/vrouw optreden in Sporthal de Vijfkamp. Dat zouden we twee jaar geleden ook al doen, toen echter Corona roet in het eten gooide. Dit jaar dus voor het eerst, na een jarenlange traditie in het indoor sportcentrum.

Veel geluiden hebben ons al bereikt. Complimenten, het was goed georganiseerd, wellicht voor herhaling vatbaar. Dat laten we dan maar aan de heren/dames geleerden. Wat ik op deze plek wel kwijt wil is grote dank en een hele diepe buiging voor de vrijwilligers van DSC die dit mogelijk hebben gemaakt: De crew, de dames en heren van de bar, Jorgen met wederom een loepzuivere livestream, het live commentaar tijdens de wedstrijd (met een gastoptreden van Kris van Be Quick), de jurytafel…… het was perfect geregeld. En het was nog lang gezellig in de Vijfkamp en op het terras.

Er zijn nog enkele DSC-ers verder gegaan met vrijwilligerswerk in De Mierden. Daar moet ik het verslag nog van ontvangen maar ook hier natuurlijk een grote blijk van waardering.

Edwin Mulder
Voorzitter KV DSC

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

Terug