Be there zondag (dinsdag)!

Datum:
03
-
07
-
2022

Beetje later dan gewend op de zondag (bardienstje gedraaid, best leuk) maar toch nog even een klein blogje. Meer een oproep. Want tussen alle geweld van Verstappen, van Rijthoven, Groenewegen, Jakobsen en het Nederlands Team U17 dat in Eindhoven wereldkampioen werd, zouden we bijna vergeten dat we aankomende dinsdag 5 juli ook nog een ALV hebben bij DSC. 20.00 uur, clubhuis.

Seizoen 2021-2022 afsluiten. Even terugblikken. Lockdown,mini-competitie, mooie play-offs, toetjes op het veld en nog veel meer successen en herinneringen. Maar dan de blik op vooruit en gas op DSC 2.0, ledenreizen, projecten, ontwikkelingen en nog veel meer mooie dingen.

Er zijn zo links en rechts wat belangrijke vacatures ingevuld, onze speerpunten zijn uitgewerkt en eigenlijk staan we te trappelen om ermee aan de slag te gaan. Als dat al niet gebeurd is. Graag delen we op een interactieve manier onze visie en doelen en is de volgende fase erop gericht om zoveel mogelijk leden te vragen om mee te doen. Eigenlijk sund dat we eerst op vakantie moeten.

Dus, laatste oproep: Zorg dat je erbij bent, dinsdag 20.00 uur sharp.

Fijne maandag.

Edwin Mulder
Voorzitter KV DSC

Terug