Aan de slag zondag.

Datum:
26
-
09
-
2021

Een aantal weken de focus gehad op andere belangrijke zaken in het leven. DSC even op de achtergrond. Vanaf nu weer de focus op het verder bouwen aan DSC 2.0. En de activiteiten die daar uit voortkomen zijn mooi om te zien. Wat te denken van het DTO. Het wat? Het DTO. DSC Trainers Ontwikkeling. Een initiatief om de(jeugd)trainers van DSC te begeleiden en op te leiden met als doel om de kwaliteit van onze trainingen te verbeteren én om het interessanter te maken om jeugdtrainer te worden. De start is gemaakt. We kijken uit naar de ervaringen.

Dan ons clubhuis. Dat draait eigenlijk weer op volle toeren. Alsof het nooit gesloten is geweest. Tegelijkertijd lopen we er wel tegenaan dat we nog wel wat handjes kunnen gebruiken in de bezetting en in het beheer. Zeker omdat ook onze vrienden van PSV Handbal met de thuiswedstrijden van Dames 1 ook weer gebruik maken van Sporthal de Vijfkamp. Vind jij het leuk om achter de bar of in de keuken te staan, stuur dan een mail naar clubhuismanager@kvdsc.nl. Ria vertelt je graag wat het inhoudt en wanneer je inzet gewenst is.

We hadden een mooie officiële opening van onze nieuwe kunstgrasvelden. Het weer probeerde wat roet in het eten te gooien maar dat lukte niet. Veel DSC leden waren aanwezig, de frietkar draaide op volle toeren en de DSC teams trakteerden het publiek op mooie wedstrijden en doelpunten. Een echte mooie DSC-dag waar we met trots op terug kunnen kijken.

Zoals gezegd, vanaf nu de focus weer op vooruit kijken. Voor de vakanties zijn stappen gemaakt in het verder uitdenken van het nieuwe bestuursmodel, passend bij DSC 2.0. Dat is op de Ledenvergadering door de leden goed ontvangen. Begin november is onze volgende ALV. Dan is het toch echt de bedoeling dat het interim bestuur gaat aftreden en het nieuwe bestuur wordt geïnstalleerd. De komende weken gaan we daar verder mee aan de slag. En als we dan toch mensen aan het werven zijn: Vind jij het leuken interessant om mee te bouwen aan de vereniging, vanuit welke rol dan ook? Stuur me dan eens een mail (e.mulder@kvdsc.nl). Ik neem je graag mee in onze visie, welke organisatie daarbij past en wat je daarin kunt betekenen.

Zoals gezegd: Aan de slag.

Fijne zondag

Edwin Mulder
Voorzitter KV DSC

Terug