Riet Bakker overleden

Datum:
19
-
12
-
2021

Vandaag bereikte ons het bericht dat Riet Bakker, echtgenote van ons ere-lid Aal Bakker, op 88-jarige leeftijd is overleden. Hoewel Riet geen lid was van DETO en daarna DSC was zij toch enorm verbonden met de vereniging. Tijdens de officiële opening van onze nieuwe kunstgrasvelden in september jl. was zij samen met Aal voor de laatste keer bij DSC.

Riet en Aal korfbalden samen bij EKV Eindhoven. Riet was een talentvolle korfbalster, die ook nog in de Brabantse selectie heeft gespeeld. Een knieblessure maakte een abrupt einde aan haar korfbal-carrière. Aal maakte de overstap naar DETO. Uiteraard ging Riet met hem mee.

Hun hart lag bij het clubhuis. Aal is jarenlang clubhuisbeheerder geweest bij zowel DETO als DSC en dat deed hij eigenlijk samen met Riet. En het beroemde DETO kamp zou nooit zo geslaagd zijn geweest als Riet niet in de keuken had gestaan.

De verhuizing naar Panningen en een minder wordende gezondheid maakte bezoekjes aan DSC lastig. In mei van dit jaar hebben nog flink wat DSC-ers een kaartje gestuurd naar Aal en Riet, na een oproep op de site. Vorige week ging haar gezondheid snel achteruit. Dit weekend is zij overleden.

Via deze weg wensen wij Aal, Karin, Klaas, en kinderen veel sterkte bij dit verlies.

Bestuur KV DSC

Terug
Datum:
dag
-
maand
-
jaar