Bijna klaar, nieuw veld en de start na de vakantie

(03-07-2020)
Nog 2 weken trainen met op 9 juli het koppelschiet-toernooi (heb jij je al opgegeven?) en dan komt 20 juli toch echt in zicht. De dag dat de schop de grond in gaat voor de aanleg van ons nieuwe kunstgrasveld. Hopelijk verloopt alles volgens plan, zodat we in de week van 10 augustus weer kunnen trainen als voorbereiding op het nieuwe seizoen. In deze week zullen de volgende teams/selecties starten: A1/A2, B1/B2, C1/C2. De eerste selectie en de overige teams starten in de week van 17 augustus.

Op korte termijn zullen STC en JTC het trainingsschema publiceren op de site, zodat je ook weet op welke dagen, welke tijd en welk gedeelte van het veld je gaat trainen.

Richting het nieuwe seizoen hebben we te maken met twee onzekere factoren: De Corona-richtlijnen en natuurlijk het feit of de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld volgens planning verloopt. Het spreekt voor zich dat we de vereniging natuurlijk zo snel als mogelijk informeren over eventuele kinken in de kabel en hoe we daar naar handelen. Berichtgeving daarover op onze site.

Voor dit moment: Geniet nog van de open trainingsavonden op ons veld, heb een fijne zomer en tot in augustus.

Bestuur KV DSC
 
 
[terug]