Informatie voor ouders n.a.v. de open trainingen

(03-06-2020)

Met veel plezier hebben we de afgelopen 3 zaterdagen open trainingen verzorgd voor kinderen uit Eindhoven om ze de mogelijkheid te bieden lekker te bewegen én om ze kennis te laten maken met korfbal en DSC. Wegens overweldigend succes hebben we besloten om ook de komende drie zaterdagen (6, 13 en 20 juni) deze trainingen te verzorgen.

Flyer

Je bent natuurlijk van harte welkom van 09.30 uur tot 10.30 uur voor kinderen van 3 t/m 6 jaar en van 09.45 uur tot 10.45 uur voor kinderen vanaf 7 jaar. Als je je nog niet hebt aangemeld en je wilt graag komen, stuur dan een mail naar .

DSC02437 DSC02442 

DSC02449


Voor de kinderen die korfbal zo leuk vinden dat zij misschien wel lid willen worden is er tevens de mogelijkheid om op doordeweekse avonden al mee te trainen met hun leeftijdsgenoten. Ook dat kun je aangeven via bovenstaand e-mail adres.

Veel hebben we de afgelopen weken gecommuniceerd via Facebook (met allerlei leuke foto’s). We realiseren ons dat niet alle ouders op Facebook zitten maar wel graag meer informatie over DSC willen hebben. Die informatie is in eerste instantie te vinden op onze website www.kvdsc.nl. In het menu bij ‘Over DSC’ is veel informatie te vinden over de club. Mocht je al zo enthousiast worden, dat je lid wilt worden van DSC, klik dan op deze link (Inschrijfformulier). Wat je bij DSC aan contributie betaalt, vind je hier (Contributies).

DSC02450 DSC02457


De Jeugd Technische Commissie (JTC) houdt zich bezig met het aanstellen van trainers, opleiden, ploegindelingen en trainingsschema’s. De Kangoeroeclub (t/m 5 jaar) speelt nog geen wedstrijden maar leren korfballen op zaterdagochtend; vanaf 6 jaar kom je in een team en ga je op zaterdag wedstrijden spelen. Je traint dan 2 keer per week op een avond (meestal maandag en woensdag of dinsdag en donderdag). Hoe dat precies allemaal in z’n werk gaat, daar kan de JTC alles over vertellen. Je kunt ze mailen op jtc@kvdsc.nl.
Ook als je nog geen 6 jaar bent en alleen nog maar op zaterdag bij de Kangoeroes wilt korfballen kun je ze mailen.

DSC02498 DSC02516Geniet vooral van de trainingen die nog gaan volgen. Wij hopen natuurlijk dat je het zo leuk vindt, dat je ook lid wilt worden van DSC, de leukste vereniging van Eindhoven. De komende zaterdagen zullen de JTC en de Commissie Ledenwerving ook aanwezig zijn op het veld en willen we natuurlijk graag al je vragen beantwoorden.

JTC en Commissie Ledenwerving

DSC02531

DSC02539

 
 
[terug]