Samen klaar voor volgend seizoen!

(08-04-2020)


Het is alweer begin april. De Ahoy finale zou gespeeld zijn afgelopen weekend, we zouden het veld weer op gaan. En we zouden druk bezig zijn om al onze teams weer klaar te maken voor de tweede helft van de veldcompetitie. Lekker trainen, wedstrijden van de kleintjes kijken, wedstrijden spelen, kampioenschappen vieren. In het weekend in het zonnetje langs de kant onze ploegen aanmoedigen. En niet te vergeten: genieten van de gezelligheid bij DSC.

Maar het loopt even anders. We hebben elkaar niet meer gezien na de laatste zaalwedstrijden. Het zijn bijzondere tijden. Tijden waarin we DSC moeten missen. Waarin we voelen hoe het is als we even niet kunnen korfballen. Maar we hebben hier geen invloed op.

Eén ding is zeker. Als we weer mogen, dan willen we er weer staan. En daarom gaan we er nu vol energie en frisse moed voor zorgen dat we DSC klaarstomen voor het seizoen 2020-2021. Ervoor zorgen dat we van start kunnen zodra we weer mogen! Ons best doen om de ploegen klaar te hebben staan, van de F’jes tot en met de senioren. En last but not least: zorgen voor trainers op het veld. Voor al onze jeugdleden!

Dit kunnen wij niet alleen. Daar hebben we echt hulp bij nodig. Juist in deze tijden, met z’n allen de schouders eronder. Zorgen dat we DSC alleen nu hoeven te missen. En dat iedereen die straks weer staat te trappelen om te korfballen, dat met evenveel plezier kan doen!

Dus. Wij gaan natuurlijk zelf op zoek. En natuurlijk benaderen wij iedereen die al trainer is. Maar wil je sowieso helpen? Wil je volgend jaar jouw bijdrage leveren op de velden? Laat het ons weten!

Groetjes en hopelijk tot gauw!

Thiemo Hollering
Davy Wind
Renée Kuin
jtc@kvdsc.nl

 
 
[terug]