Bezemer, Kooiman en Berreboom volgend jaar trainers selectie DSC

(02-05-2019)

Het bestuur en STC zijn verheugd te kunnen mededelen dat de trainersstaf voor seizoen 2019 – 2020 bekend is.  

DSC zal komend seizoen onder leiding staan van het trio Patrick Bezemer, Tjeerd Kooiman en Rob Berreboom.

Patrick Bezemer (42) is woonachtig in Rotterdam. Als speler was hij actief bij Trekvogels. Hij heeft als trainer ervaring opgedaan bij de A1 van KOAG, Nieuwerkerk en KCC. In de senioren is hij actief geweest bij Nieuwerkerk, ODO en Vriendenschaar.

Tjeerd Kooiman (29) is woonachtig in Siebengewald. Voor DSC een bekende. Als speler opgeleid bij de club. Hij maakte deel uit van het team dat naar de league promoveerde. Als trainer was hij succesvol bij DDW. Met dit damesteam werd hij kampioen van Nederland op het veld. Dit seizoen traint hij de selectie van Rust Roest.

Rob Berreboom (54) is woonachtig in Nieuwerkerk aan de IJssel. Hij was als speler actief bij Het Zuiden in Rotterdam. Als trainer werkte hij onder andere bij WION, Phoenix, RWA, Bolnes, IJsselvogels en ODO. Rob heeft een zeer ruime ervaring als trainer op verschillende niveaus.
 
Met dit trainerstrio heeft DSC een ambitieus team samengesteld met verschillende achtergronden en ervaringen die elkaar kunnen versterken. Patrick en Tjeerd zullen de coaching van DSC 1 voor hun rekening nemen. Rob zal de coaching van DSC 2 verzorgen en tevens de verbinding leggen met DSC 3 en de A jeugd.

Patrick, Tjeerd en Rob, welkom bij DSC. Wij wensen jullie heel veel succes en plezier komend seizoen bij DSC.

Bestuur en STC.


Patricxk Bezemer Rob Berreboom

(En Tjeerd kennen jullie natuurlijk allemaal wel....)
 
 
[terug]