JTC Nieuws december 2018

(05-12-2018)
Dit is het laatste JTC nieuwsbericht. De zaalcompetitie is inmiddels enige tijd onderweg. Hieronder staan wat belangrijke gegevens.

Trainingen
Van maandag 24 december 2018 tot en met donderdag 3 januari 2019 zijn er geen trainingen. Deze starten weer vanaf maandag 7 januari 2019.

Ledenwerving
Een select groepje is al maanden druk bezig met het werven van nieuwe jeugdleden aangezien de aanwas in de pupillen erg achterblijft. Zeker met het oog op de doorstroming in het seizoen 2019-2020. Alleen met het werven van leden komen we er niet. Zie hieronder.

Kader
Binnen de jeugd is al geruime tijd een tekort aan kader. Het grootste probleem zit bij de trainers/coaches. Als DSC krijgen we het niet voor elkaar om de jeugdploegen structureel van trainers/coaches te voorzien. Bij de C2 geeft momenteel een speler van buiten DSC de ploeg 1x per week trainen. Hieronder een overzicht van de open plaatsen. Verder zijn er buiten de open plekken van trainers/coaches nog vele andere taken die niet ingevuld zijn.

- C2: op maandag en woensdag ondersteuning/hulp bij de trainingen en op zaterdag hulp bij de coaching.
- D1: op en dinsdag en donderdag ondersteuning/hulp bij de trainingen en op zaterdag hulp bij coaching.
- D2: op maandag en donderdag ondersteuning/hulp bij de trainingen en op zaterdag hulp bij de coaching.
- E2: op dinsdag en donderdag ondersteuning/hulp bij de trainingen en op zaterdag hulp bij coaching.
- F1: op dinsdag en donderdag ondersteuning/hulp bij de trainingen en op zaterdag hulp bij coaching.

Deze situatie was er overigens al aan het begin van het seizoen en is gedurende dit seizoen er zeker niet beter op geworden.

Indien iemand (mogelijke) personen weet die deze teams en spelers wil gaan trainen en/of coachen dan vernemen wij dat graag zo snel mogelijk (jtc@kvdsc.nl). Het is mogelijk om een ploeg met meerdere personen of in andere varianten te gaan begeleiden, alle opties zullen bekeken en besproken worden.

Namens al deze teams en spelers alvast bedankt voor de hulp en het meedenken.

De JTC

 
 
[terug]