Nieuws van het kleding-front (Webshop)

(17-05-2018)

Vanaf vandaag is een aantal nieuwe artikelen te bestellen in de webshop. De belangrijkste wijziging zit in de trainingspakken. Het huidige Nike trainingspak is namelijk niet meer leverbaar; daarom zijn we overgestapt op een nieuwe look. Met ingang van het nieuwe seizoen 2018-2019 zal de eerste selectie in deze nieuwe trainingspakken te bewonderen zijn. Maar vanaf vandaag zijn deze trainingspakken al via de webshop te bestellen. In ons clubhuis hangen inmiddels de pas-maten, zodat eerst kan worden gepast, voordat men gaat bestellen.
 
Trainingsjack Unisex model Trainingsjack Dames
 
JR: € 31,50
SR: € 35,50
SR: € 35,50

Hierboven het nieuwe trainingsjack. Links het unisex model (volwassen- en kindermaten). Het rechtse model is te bestellen voor dames (geen kindermaten).

 
Trainingsbroek zonder rits Trainingsjbroek met rits
 
JR: € 23,50
SR: € 27,50
JR: € 31,50
SR: € 35,50

Voor wat betreft de trainingsbroeken, kan worden gekozen uit een model zonder ritsen aan de onderkant (linkse model) of met ritsen (rechts).

De trainingssweaters gaan tevens mee in de nieuwe lijn. Dat wil zeggen dat ze vanaf nu in volledig rood of volledig zwart leverbaar zijn. Deze sweaters hebben een klein ritsje aan de bovenkant. Nieuw in het assortiment is een hoody (met capuchon dus).

 
Trainingssweaters unisex en kids
JR: € 31,50
SR: € 35,50

 
Trainingssweater ladies
SR: € 35,50
Trainingssweater Hoody
JR: € 35,50
SR: € 39,50

De overige artikelen, zoals broekjes, rokjes, sokken, inschietshirts e.d. blijven natuurlijk ook gewoon via de webshop leverbaar. De kledinglijn is samengesteld in samenwerking met onze partner en sponsor Sport 2000 Brabant Sports in Boxtel. Bestellen kan natuurlijk altijd via de webshop maar Joop en Bas heten u tevens van harte welkom in de winkel aan de clarissenstraat 2a in Boxtel. De moeite van een bezoekje zeker waard.

Brabant Sports
 
 
[terug]