Update Corona maatregelen 23 maart 2020

(24-03-2020)
Beste DSC-ers,

Inmiddels is wel duidelijk dat de maatregelen om het Corona virus te bestrijden flink ingrijpen in het verenigingsleven. Ook het KNKV roept verenigingen op om tot 1 juni de deuren gesloten te houden. Daarbij is vandaag aangekondigd dat de tweede helft van de veldcompetitie niet gespeeld gaat worden. Voor het volledige bericht van het KNKV, zie onderstaande link:

https://www.knkv.nl/nieuws/coronavirus-updates

Dit hakt er in. Ook bij DSC. Tot 1 juni geen wedstrijden, geen trainingen, geen ontmoetingen, even helemaal niks. Op verschillende gebieden zullen keuzes moeten worden gemaakt. Aankomende woensdag vergadert het bestuur (online, met Microsoft Teams). Deze vergadering zal in eerste instantie bedoeld zijn om het speelveld te overzien en in kaart te brengen op welke gebieden keuzes moeten worden gemaakt of acties moeten worden uitgezet. Het spreekt voor zich dat we de leden van DSC en ouders van jeugdleden, zo veel en zo vaak als mogelijk zullen informeren. Daarbij geldt nog steeds wat we in de vorige berichten hebben gemeld:

Het bestuur is verantwoordelijk voor de te nemen maatregelen die onze vereniging aangaat en de communicatie daaromtrent. Uiteraard staan we open voor alle vragen via bestuur@kvdsc.nl maar ga niet in op speculaties en ga niet op eigen houtje communiceren.

Bestuur KV DSC
 
 
[terug]