Speler voor topteam gezocht!

(29-01-2019)
 
Het dagelijks bestuur (DB) van onze vereniging wordt gevormd door de voorzitter, secretaris en penningmeester. Sinds de laatste jaarvergadering ontbreekt de penningmeester in het bestuur. Het bestuur is al weer enige tijd op zoek naar een nieuwe speler met als specifieke taak het penningmeesterschap (V/M). 
 
De laatste penningmeester (Marcel de Haas) heeft een grote groep mensen om zich heen verzameld. Veel operationele taken zijn gedelegeerd en worden verdeeld over een viertal personen (Vivian, Francis, Wil en Geert). Door deze groep wordt bergen werk verzet waarvan we als leden vaak niet weten dat ze gebeuren maar wel belangrijk zijn om de vereniging draaiende te houden. De contributie moet tenslotte geïncasseerd worden en de factuur aan de bierbrouwer moet ook betaald worden!
 
DSC is voor dit topteam vooral op zoek naar een vrouw (mag ook een man zijn) met financieel inzicht en managementkwaliteiten waarbij je eindverantwoordelijk bent voor het financieel beleid van onze gezonde club. Je topteam bestaat uit fijne ervaren bestuurders en, zoals gezegd, veel hard werkende mensen. De tijdsbesteding voor deze job is per week minder dan een training en een wedstrijd bij elkaar (2-3 uurtjes).
 
Het bestuur heeft onderstaande mensen gevraagd om hen te ondersteunen bij de zoektocht. Ben jij de vrouw of man met de gewenste kwaliteiten en draai jij graag mee binnen dit topteam van DSC, neem dan gerust contact met ons op. Als we weten dat je financiële kwaliteiten hebt, dan kun je ook van ons een telefoontje verwachten.
 
Ronald Brink, 06 – 23 11 43 85
Cor-Jan van der Elzen, 06 - 23 31 54 25, cj.vanderelzen@kvdsc.nl
Wil Bosman, 06 - 53430879                    
 
 
[terug]