Trainersstaf DSC A1/A2 seizoen 2020-2021

(03-08-2020)

Een brede selectie, een combinatie van 1e, 2e en 3e-jaars junioren met spelers die aan elkaar gewaagd zijn. En een ambitie om hoge ogen te gooien. Wij zijn er dan ook trots op om een trainersstaf te kunnen presenteren, die samen met de kids hier invullen aan gaat geven.

De A1 zal dit seizoen getraind en gecoacht worden door Fred Straatman, Guido Brekelmans en Dana Vos. Met Fred zien we een oude bekende, met een schat aan ervaring, terugkeren bij DSC. Fred zat 3 jaar geleden in de trainersstaf van de selectie van DSC, onder andere in het seizoen dat we in de League speelde. Daarna was hij coach van Dalto A1 en de selectie van KZ. Daarnaast is Fred trainer van Zuid U19, dus voor een aantal spelers zeker al een bekende.

Guido kennen we als speler van DSC 1 maar zeker ook als succescoach van DSC C1, dat een aantal jaren geleden landskampioen werd op het veld. Een aantal spelers van dat team speelt nu in de A-selectie en willen dat kunstje graag een keer herhalen.

Dana blijft als trainer/coach verbonden aan DSC A1. Dat doet ze al tijdje, gevreesd om haar conditietrainingen en workouts en sterk in al het regelwerk op zaken die door spelers worden vergeten.

De A2 zal dit seizoen onder leiding staan van Luc van de Westelaken en Lex Tamminga. Luc kennen we natuurlijk ook als speler van de DSC selectie en was vorig seizoen trainer van onze C1. Hij had de ambitie om een team te trainen in een hogere leeftijdsklasse. Die mogelijkheid diende zich aan bij de A2. Lex is een vertrouwd gezicht bij de A2. Vorig seizoen samen met Aram Brouwers en met zijn ervaring komend seizoen dus in de combi met Luc.

Een trainersstaf met een schat aan ervaring en ambitie. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat leiden tot mooie ontwikkelingen en wellicht successen.

Bestuur en JTC KV DSC
 
 
[terug]