Fieke Bosman, lid van verdienste!

(03-07-2020)

Voor dag en dauw. In de weer. Voor DSC. Soms tot ‘Late In The Evening.’ Zelfs ‘s nacht. Op momenten dat niemand het zag in het paviljoen. Voor schoonmaak. Voor leveranciers. Voor opening. Voor sluiting. Voor de gemeente. Voor het Summacollege. En nog andere externen.

Achter de schermen. Barbezetting plannen. Bestellingen doen. Voorraad controleren. Kas opmaken. Acteren als E.H.B.O. Of BHV.

En natuurlijk ‘Bartender.’ Wie kreeg geen koffie, hapje of drankje van haar. En dat niet een jaartje. Nee. Vele jaren. Ze werkte met drie voorzitters. Rekensom. Da’s meer dan tien! Veel meer.

Niet alles was simpel. Toiletten na een feestje. Nix 18. Soms vernielingen in de sporthal. Gedoe met alarm. Achter gebleven materiaal op het veld. Er zat wel eens spanning op de bezetting. DSC draait zeven dagen per week. Ga er maar aan staan. En Fieke? ‘Steady As She Goes.’ Ook bij persoonlijke tegenslag en leed. Fieke. ‘Heart Of Gold.’ Ging door. En zo nu en dan stoom afblazen bij mij. Maar we konden altijd weer een beroep op haar doen. Ik kon haar altijd bellen.

Daarnaast. Ze was vrijwel altijd bij de wedstrijden van het eerste. Ook uit. Trouwer! Impossible. En nu. Stapje terug. Er is een ploeg die het overneemt. Fieke blijft. Ze is niet weg bij DSC. Met iets meer rust? We zullen zien.

‘The End.’ Veel respect voor Fieke. Veel waardering voor Fieke. En van daar. Verdiend. Dubbel en dwars. Benoemd tijdens de (digitale) ledenvergadering tot lid van verdienste van DSC.

Fieke, lid van verdienste!
Rob Aarts feliciteert Fieke Bosman op gepaste afstand met haar benoeming tot lid van verdienste!


‘Thank You For The Music.’

Namens DSC

Rob Aarts

Voorzitter
 
 
[terug]