Grote clubactie

(02-09-2019)
14 september start de Grote Clubactie. De afgelopen twee jaar hebben we weer meegedaan en daarvan zijn materialen aangeschaft voor de jeugd. Palen, voetstukken, korven, materiaalkarren en binnenkort komt er een nieuwe kidskorf met rode korven!

Ons streven is om dit jaar samen minimaal €1.000 op te halen. Met dat bedrag gaan we investeren in de jeugd. Denk aan het aanschaffen van nieuw materiaal, clinics, etc.

Je kunt op verschillende manieren loten kopen/verkopen:

  • Eenmalige machtiging (€3); leden gaan met verkoopboekjes langs de deuren en noteren de gegevens van de lotenkopers in de verkoopboekjes. De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer of de lotenreeks op zijn/haar bankafschrift ontvangt. Je hoeft dus maar één keer langs de deur en hoeven niet met geld over straat! Voor elk verkocht lot verdien je €0,40 voor jezelf!!
  • Online verkoop (€3); op http://toolbox.clubactie.nl/actie/DETOSPORTLUSTCOMBINATIEDSC3 kunt u online loten kopen. Loten kopen is nog nooit zo makkelijk geweest!
  • Superlot (€150); een Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten. Een Superlot is een vorm van mini-sponsoring. De koper ontvangt na aankoop één symbolisch Superlot (vragen aan Niels van Kemenade), plus de lotenrange op zijn/haar bankafschrift. Daarnaast wordt de koper van een Superlot bedankt door gratis reclame op onze social media kanalen en een logo in de kantine!
    De verkoper die een Superlot weet te verkopen krijgt daarvoor zelf een beloning van €25!
    Uiterlijk 1 november 2019 de boekjes voorzien van naam inleveren bij Niels van Kemenade.

Tips en tricks voor het verkopen van loten:

Verkoop loten aan je ouders, opa en oma, ooms en tantes;
Verkoop loten in de straat/wijk waar je woont;
Verkoop loten op verjaardagen;
Verkoop minimaal 20 loten, want… Wist je dat als je 20 loten of meer verkoopt, je de 20-loten-voucher krijgt? Met deze voucher krijg je flinke korting op leuke dagjes uit en het 2de artikel gratis op masita.com.
 
 
[terug]